Wyświetl pojedynczy post
qazwsx123
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2009, 13:16
1q2... mamy demokracje

,,Róża Thun wystosowała list do przewodniczącego PKW o ponowne rozważenie jej wniosku, by na liście kandydatów PO dla europarlamentu była zarejestrowana pod swoim skróconym nazwiskiem, a nie pod nazwiskiem w pełnym brzmieniu: Róża Maria Graefin von Thun und Hohenstein.`

A tutaj trochę informacji o niej ...

Róża Thun - właściwie - Róża Woźniakowska Gräfin von Thun und Hohenstein, bliski współpracownik KOR - "komandosi, [KOR powstał z najbardziej antypolskich struktur partyjnych: WKP(b), KPZU, KPU(b), KPB(b), KPF, KPD(Niemiec), MOPRu.]. Członkini Klubu Katolickiej Inteligencji( rodowód żydowski), od 2003 członek zarządu w Warszawie , W latach 1992 do 2005 była Dyrektorem Generalnym, a potem prezesem zarządu Fundacji im. Roberta Schumana. Od 2005 roku Szefowa Reprezentacji Komisji Europejskiej w Polsce. Od 1981 jest żoną Franza Grafa von Thun und Hohenstein.

Strasznie uboga ta przeszłość polityczna. Aż się zdziwiłem, że Platforma takich niewykształconych kandydatów wystawia w tak ważnym okręgu wyborczym. Trzeba być naprawdę zatwardziałym liberałem z odchyleniem na lewo żeby na nią zagłosować ale takich tez nie brakuje.

1q2 napisał(a):Wyświetl post

Gratuluje wnikliwej analizy mojej osoby.Czy Ty w ogóle zdajesz sobie sprawę o czym Ty piszesz?Rozumiem że jestem ułomny bo jestem w mniejszości do kilku osób tu piszących?.To forum to jakaś wyrocznia ułomności bądź nie?.Bycia dziwakiem?Wyjdź na pole, równie dobrze mógłbym odbić piłeczkę, powołując się na trochę większą grupę badawczą niż tylko temat polityczny na forum Wisły i wyszło by że większość naszego społeczeństwa to dziwacy bądź ułomni bo nie zgadzają się z Twoim sposobem myślenia.A może powinienem stwierdzić że w takim wypadku to Ty jesteś ułomny?.Myślisz że większość tu piszących z drugiej strony barykady przejęła by się że prezentuje poglądy które są w mniejszości?Czuli by się bardziej ułomni z tego powodu?
Więc daj sobie spokój z próbami robienia z inaczej myślących niż Ty, ułomnych a zajmij się merytoryczną krytyką danego poglądu.

A co do tematu ankiety to ja na niej wymiękłem i to szybko.Dobrnąłem do końca ale połowa pytań to dla mnie odpowiedź - nie mam opinii w tej sprawie, co nie znaczy że nie wiem o co biega i nie mam przemyśleń, tylko nie mam żadnych szczegółowych danych by wiedzieć czy....jestem definitywnie za lub przeciw
-przyjęcia Turcji do UE
-przestrzegania ochony środowiska
-wspólnego stanowiska vs największych mocarstw
-wejścia euro, dostaw gazu i wielu innych ...

Za apelem qazwsx123 - genialnym skądinąd - Tak zagłosuje za pseudo żydówke a odpuszcze sobie Polaka
Oglądnij sobie TVN albo jakiś inny program publicystyczny na tej platformie tam Ci powiedzą na kogo masz zagłosować.... Bo jak samemu nie potrafisz myśleć logicznie i nie posiadasz poglądów w danej sprawie to akcja,, zabierz babci dowód'' w twoim przypadku jest na miejscu . Chyba ,że ci SLD wyszło i wstydzisz się napisać ? A może jesteś za związkami homoseksualnymi ? Nie ma się czego wstydzić.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.05.2009 o godz. 20:53.