Wyświetl pojedynczy post
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2009, 10:25
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
ot, najlepsi kibice w kraju.

bardzo mi się podoba komentarz: zanim skończą zdanie potrafią zmienić jego wydźwięk o 180st
Widze, ze tradycyjnie lykacie wszystko, co podadza Wam nsporty czy inne superexpressy. Czyli nic sie nie zmienia - niech oczerniaja innych, nawet klamstwami, wazne zeby o Wiselce dobrze mowili
Po obejrzeniu skrotu moja reakcja byl smiech z tego komentujacego barana. Przy odpaleniu rac do flagowiska - 1 sztuka wyladowala w poblizu pola gry, 1 wypalona raca przypadkowo spadla z naszego pietra na nizszy poziom. Szanse na to, ze spadla akurat na jakas osobe byly niewielkie (sadzac po zapelnieniu tej trybuny), ale dla ubarwienia opisu mozna dodac, ze spadla akurat na dziadka, ktory w tym samym momencie spojrzal w gore. Tlaca sie raca wbila sie w oko niewinnego kibica, ktory zmarl na miejscu.

ToTylkoJa napisał(a):
myślę, że również Widzew Łódz i Legia Warszawa mogły by osiągnąć taką liczbę. Rok temu na finał w Bełchatwie u nas było o wiele większe zapotrzebowanie niż była dostępna ilość biletów. Sporo osób chciało jechać w ciemno, ale SKLW odradzało to. A Widzew ma wiele FC (najwięcej w Polsce) i sądzę, że również dali by radę. Poza tym już dawnooo nie mieli wielkiego sukcesu na aranie krajowej, więc taki finał to byłoby dla nich duże wydarzenie (do tego trzeba byłoby dodać fanów ich zgody-Ruchu). Wisła ma duzo kibiców w Polsce, nie wiem dlaczego niewykorzystuje swojego potencjału, bo liczba 10 tys na finał powinna być również u Was osiągana na luzie.
Na dużym luzie. Przecież to tak, jak mecz u siebie (raptem ponad 300 km), więc przy frekwecji ponad 10 tys. na wiekszosci meczow i niezaleznych badaniach wg ktorych Wisla ma 5(?) mln kibicow w kraju, jest to spokojnie do ogarniecia. Legia i Widzew rowniez z palcem w dupie moga to osiagnac.
A tak na powazne - zadna z tych ekip nie miala jeszcze okazji na wykazanie sie nieograniczona liczba, wiec ciezko przewidziec w ile osob byliby w stanie pojechac.

Kolejny raz swietowalismy zdobycie Pucharu na wrogim terenie .
Zaprezentowalismy sie niezle pod wzgledem kibicowskim (ok.1000 flag na kij, 200 rac; ok.8600 osob na meczu we wtorek). Ponadto jest to dla nas duzy sukces organizacyjny, bo na przygotowania do wyjazdu mielismy tylko nieco ponad tydzien.
Ruch pokazal sie z dobrej strony. Prowadzili bardzo glosny i rowny doping. Odpalili spora ilosc pirotechniki. Ogolnie nie zawiedli i szkoda tylko, ze przez ograniczenia PZPNu nie dostali wiekszej liczby biletow.
Generalnie mozna stwierdzic, ze byl to mecz godny finalu
Odpowiedz cytując