Witam,
fajnie ze pojawil sie temat o motocyklach, sam smigam juz od 3 lat na jednym jednosladzie - suzuki gsx750f 89r (pozniej moze fotki zamieszcze). Wrotce jednak bede sie musial go z bolem serca pozbyc dlatego ze mam za maly garaz, a musze kupic wieksza fure bo rodzina sie powieksza

) moze chetny na motorek znajdzie sie na forum
co do szkoly to polecam:
http://juma.prawojazdy.com.pl/
a co do szkolenia od zera to nie wiem jak u nich dokladnie wyglada dlatego ze idac tam juz mialem doswiadczenie jezdzac po jakis odludnych miejscach... prawko na B juz tez mialem kilka lat wiec z jazda po miescie nie bylo wiekszych problemow....
jesli ktos tylko ma choc troche oleju w glowie to spokojnie mozna kupowac na poczatek docelowy motor. ja tego scigacza kupilem jezdzac wczesniej 3 razy jako pasazer na jawie, ok 15lat temu....
bardzo wazne zeby odrazu zaopatrzyc sie we wlasciwe ciuchy! minimum dobra kurtka i rekawice, nie wspominajac o kasku

pewnie predzej czy pozniej zdarzy sie wam jakis lekki slizg, szkoda potargac ciuchy...
ubrania w rozsadnych cenach mozna kupic na gieldach organizowanych co jakisz czas w krk, i to nawet na terenie naszego klubu

) tam wlasnie kupilem kurtale...
pzdr