Od czerwca eurodeputowani będą latać klasą biznesową. To niejedyny luksus, na jaki pozwalają sobie w czasach kryzysu. Wycieczki na egzotyczne wyspy, safari w Afryce, luksusowe kluby fitness – politycy lubią sobie dogadzać na koszt podatników.
http://kapitalizm.org/?action=show_article&art_id=5683
Ar222 napisał(a):

Mógłby ktoś wrzucić linka do strony z programami wyborczymi tych wszystkich cholernych polityków? Bo albo jestem jeszcze śpiący, albo mi się na mózg rzuciło, w każdm razie nie mogę się do niczego sensownego w googlach dokopać
|
Odpowiem nie wprost ale wydaje sie, ze politykow kandydujacych do PE mozna podzielic na dwie grupy, ci ktorzy sa za TL i ci ktorzy sa zdecydowanie przeciwni, taki podzial mozna rowniez przeniesc na sfere programowa, innymi slowy, niejako program danej partii wyznacza sama chec optowania za TL lub bycia mu przeciwnym. Dzieje sie tak z prostego powodu - przyjecie TL to wyznaczenie(moim zdaniem szkodliwego) nowego kierunku, ktorym podazy europa przez nastepne "kilka" lat i programy dajmy na to PO, SLD lub kazdej innej partii mozna wsadzic wtedy gleboko do dupy.
pzdr