Wyświetl pojedynczy post
sharkey
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2009, 22:20
Jeśli chodzi o Czarnogórę to nie masz co liczyć na jakieś świetnie warunki... ceny są bardzo przyzwoite, a morze bardzo czyste, ale tak jak mówię jeżeli nie chcesz wydać dużo kasy to nie licz że za 10zl będziesz miał 4 gwiazdkowy hotel. Mają mało ekskluzywnych hoteli dlatego odpowiednio sobie za nie liczą!..... Ja i tak polecam Chorwację, a w szczególności rejon Stari Grad Paklenica !!!... mogę polecić fajny camping... może nie są to jakieś wspaniałe warunki, ale cały zalesiony w bardzo długim i dostępnym brzegiem jak na Chorwację. Dodatkowym plusem są wysepki ok. 5km od brzegu, które mogą być świetnym celem wypraw jeżeli ktoś dysponuje jakimś pontonem albo łódką z rozsądnym silnikiem...tzn. wystarczy nawet 4 , 5 KM Naprawdę bardzo gorąco polecam ten rejon tym którzy cenią spokój i wypoczynek( ładne wybrzeże, piękne widoki, bardzo "swojskie" wioski i stosunkowo mało turystów...autostrada wszystkich przegoniła dalej w stronę Splitu i Dubrownika- apropos 2 bardzo ładne miasta i zdecydowanie warte zobaczenia). Oczywiście mogę również polecić bardzo fajne kwatery, ale jest to już droższa przyjemnośc od campingu, lecz nie każdy je musi lubić

Mam nadzieje, że Was tym zainteresowałem tym trochę "opuszczonym" rejonem pięknej Chorwacji!

W razie pytań piszcie z chęcią odpowiem na wszystkie pytania...jeśli będę mógł

P.S.
Czy orientuje się ktoś ile może i czy jest możliwy lot z Krakowa od Hurghada (wiecie Egipt nie jestem pewien czy dobrze piszę )
Ostatnio edytowane przez sharkey : 20.05.2009 o godz. 22:55.

JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!!
Odpowiedz cytując