Pennywise - świetnie napisane - rzeczywiście 2 czy 3 miejsce zamiast pierwszego(szczególnie że smak mistrzostwa nam nie obcy) to niewiele w porównania do spadku w czarną dziurę jaką jest 2 liga.No ale takie dylematy to możemy mieć my - piłkarze powinni być przygotowani na prawdziwą wojnę gdzie jeńców się nie bierze i tak zapewne będzie.
cassius31krakow - a ja tam jednak liczę że Śląsk nie obstawi swojej wygranej u buka

.
Nie chodzi mi o to był położyli się na murawie, bądź grali tak by przegrać ale myślę że nie potraktują tak tego meczu jakby grali w finale LM

a były już takie przypadki - choćby 2 lata temu gdzie Alkmaar grał ost. kolejkę na wyjeździe, z drużyną z dołu tabeli - która kompletnie o nic nie grała a i tak wygrała co zaowocowało stratą tytułu.
Bądź choćby tegoroczna walka o mistrza w Szkocji.Najpierw Rangersi wygrywają z Celtikiem i są już 'o krok' - potem remisują z jakimiś cieniasami, Celtic wygrywa i jest już pół kroku do celu a teraz Rangersi wygrywają a Celtic remisuje i znów wszystko się zmienia

- gdzie różnica między pierwszą dwójką a resztą to prawdziwa przepaść.