Golissimo - to było chyba tak że Śląsk nam zapłacił a Śląska przebił Widzew

- ogólnie o dupe rozbić takiego mistrza, kto by nim wtedy nie został.
Jestem tez zdania że tytuł rozstrzygnie się w tej kolejce.Co do postu Eustachego, to pisałem to w innym temacie, napisze i tu

- Górnik polegnie z niepokalanymi.Akurat Płatek robi tam niezła robotę, widać drużyna jest nieźle skonsolidowana i wd mnie nie zaprzepaszczą tej szansy - szczególnie że każdy inny wynik niż wygrana to gwóźdź do trumny.A i Górnik będzie miał swoja szanse bo Polonia to juz od dawna jedzie na ślepakach.
co do naszego meczu to pełna racja - tak my mogliśmy to lepiej rozegrać jak i Lechia - ktoś z tej dwójki bedzie miał łzy w oczach po tym meczu ale tak niestety musi być.Jestem pewien że mimo iż zgoda to przede wszystkim kibice to przy innym układzie - my już z mistrzem bądź Lechia pewna utrzymania, jeden zespół nie robił by wielu przeszkód drugiemu - Tak jednak nie jest.
Spodziewam się bardzo ciężkiego meczu i mam pewne obawy.Taka niemrawość jaką zaprezentowaliśmy w 1 połowie z ŁKS-em, raczej nie przejdzie i nie wiem za bardzo z czego to wynikało bo powinniśmy płuca wypluwać a tego widać nie było.
Wd mnie musimy ten mecz tak zagrać jak byśmy grali u siebie czyli od początku stłamsić rywala.Lechia myślę że trochę będzie bała się atakować więc trzeba to wykorzystać od pierwszej minuty a nie liczyć na to że znów oddamy 1 strzał w pierwszej połowie i wpadnie.