Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2009, 12:10
Do tej pory byłem bardzo zadowolony z naszego przyszłego stadionu, mnie tam się całkiem podobał. Ale jak sobie teraz przeglądam na jakiejś stronce jakie fajne stadiony buduje cały cywilizowany świat (a i ten mniej cywilizowany też) to faktycznie z tym naszym kwadraciakiem można wpaść w kompleksy. Ale znalazłem jeden brzydszy od naszego - stadion niejakiej Cracovii ;] Tam to dopiero będą mieć: połączenie bloku mieszkalnego z kasetą video.
Choć w sumie naszemu stadionowi myślę że brakuje tylko sensownego połączenia narożników, tak aby całość sprawiała wrażenie jednolitej kontrukcji. To sporo by dało. Ale tak czy siak ja tam się ciesze, bo prawda jest taka że siedząc w środku będziemy patrzeć na murawę, czasem na trybuny. A te wszędzie wyglądają tak samo.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując