Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2009, 09:06
Jeżeli odejdzie Pa Brożek (a raczej odejdzie) to ja z miejsca za zarobione za niego pieniądze ściągnąłbym Nowaka i Micańskiego. Micański przewodzi klasyfikacji strzelców w 1 lidze, jest 'jak na polskie warunki' całkiem młody (24 lata) i myśle że ten sezon sporo mu dał, ograł się, wyrobił sobie 'instynkt strzelca'. Myślę że będą z niego ludzie, kwestia jest tylko taka czy Zagłębie by go w ogóle puściło?
A niezależnie od transferu Brożka fajnie by było gdyby Żuraw do nas wrócił, choć tutaj mam wrażenie że więcej zależy od decyzji samego Maćka niż Bednarza/zarządu etc. Bo myślę że standardowe 300tys euro które zarząd z pewnością jest mu w stanie zaproponować może nie wystarczyć.
Czwórka Żurawski, Nowak, Boguski, Micański spokojnie by zastąpiła Brożka.... Heh, pomarzyć zawsze można...
Dobrze by było też ściągnąć Kasprzika, nie wiem ile gość ma lat, ale zrobił na mnie duże wrażenie. Nie mam wątpliwości że to w tej chwili drugi bramkarz w lidze (za Jankiem Muchą), i w przerwie letniej zmieni barwy klubowe na jakieś lepiej płatne.
Pozostaje jeszcze kwestia skrzydłowych, ale tutaj to ja kandydatów nie widzę... Choć gdyby się udało ściągnąć 2 napastników nadających się do pierwszego składu to na lewe skrzydło spokojnie może iść Boguski.
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 18.05.2009 o godz. 09:15.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując