sprzedam A3 2004r.
140KM 2.0 TDI
100% bezwypadek

cena do uzgodnienia
ok 47 tys.
dynamiczny i oszczędny silnik 2.0 TDI 140KM
spalanie ok. 6L na 100km
6-biegowa skrzynia biegów,
przebieg 155tys km
systemy ABS, ESP, ASR
6 x AIRBAG
klimatyzacja dwustefowa,
oryginalne radio CD AUDI + nagłosnienie - 6 głośników i głośnik bassowy w boczku bagażnika
W aucie nie palono bo to wersja dla niepalących, czyli brak popielniczki i zapalniczki, (jest gniazdo zapalniczki)
wyposażenie oprócz standardu to:
- podłokietnik
- podgrzewane fotele,
- pakiet schowek, czyli siatki (schowki) za fotelami, schowki pod fotelami, siatka pod tylną półką
- pakiet oświetlenie czyli oświetlenie pod nogi, duże światło wewnętrzne, białe oświetlenie pod drzwiami i czerwone w drzwiach,
- pakiet zimowy, podgrzewane lusterka, podgrzewany zamek drzwi od kierowcy, podgrzewane dysze spryskiwaczy przedniej szyby, podgrzewane fotele
- funkcja coming home - leaving home wykorzystuje światła samochodu w celu ułatwienia wsiadania i wysiadania w ciemności oraz oświetlenia drogi prowadzącej na posesję,
- czujnik zmierzchowy świateł za pomocą fotokomórki mierzy warunki świetlne otoczenia, automatycznie włączając światła mijania o zmierzchu oraz lusterko wsteczne z systeme antyrefleksyjnym (auta jadące z tyłu nie oślepiają)
auto bezwypadkowe, można sprawdzić czujnikiem lakieru.
sprowadzone rok temu z Niemiec, wtedy też wymieniłem rozrząd (komplet rolek, pasek, pompe wody) , wszystkie płyny eksploatacyjne i filtry, akumulator i klocki hamulcowy oraz opony.
opony letnie Continental z 2008r. widoczne na zdjęciach + komplet 4 opony zimowe Michelin z 2008r z kompletem felg.
Auto jest doinwestowane, napewno bym go nie sprzedawał gdybym nie musiał, wszystko co robiłem przy nim, wszystkie wymiany - robiłem dla siebie. Zmieniam bo potrzebuje dużego auta, w gre wchodzi też zamiana na kombi, najlepiej Audi A4 B6 avant.