|
Felipe nie nie wyklucza sie, ja tez uwazam ze gramy słabo ale nie bede płakał na Naszych pilkarzy, tym bardziej ze to jest forum Wiślackie. Wiem ze mozna krytykowac ale troche wyhamujciebo Wisła wygra, zdobedzie majstra i wszyscy krytykanci bede chwlaic Wisłe
Rabi86 tak trzeba oceniac realnie klase druzyny ale nie w ten sposob co tutaj wiekszosc. Mowia ze Wisła gra zle, ze lepiej to oni se graja na podworku, ze w 4 lidze graja lepiej. To k... czemu ta 4 liga to 4 liga a nie ekstraklasa? To czemu jak gracie na podworku lepiej niz najlepsi pilakrze w Naszym kraju to nie jestescie gwiazdmai footballu. Ja rozumiem rozgoryczenie ale az takie. A poza tym juz sie troche tego forum naczytałem i powiem ze taki ublizanie druzynie, czy to co sie tutaj naczytalem na temat Łobo to jest frajerstwo zwykle. Jak mozna swojego wyzywac. Juz troche zbaczam z tematu ale jak po Łobodzinskim jedzie pol forum to zaraz to smao bedzie o Wisle, przegrmay 3 mecze pod rzad teraz i tez bedzie Wisła ty k..., tak? To jak tacy kibice tu sa to ja dziekuje
PS jeszcze co do tego stylu. Raz s atakie mecze ze sie ładnie gra jak z Piastem a mimo to wynik lipa, raz sie gra brzydko a mozna wygrac, a raz sie gra zle i sie przegrywa, i inaczej nie bedzie bo Wislacy to nie wirtuozi footballu jak Hiszpanie czy inni Anglicy. W Polsce graja zwykli kopacze ktorzy jakby poslzi nawet do srednich zepsolow w ligach zachodnic to beda tam grzeli ławe, nie wymagajcie swiec od nich za duzo bo ta sa pilkarze dobrzy tylko na nasze poslkie warunki a wszedzie indziej by sie nie przebili do wielkiej pilki!!
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 17.05.2009 o godz. 17:14.
|