|
Każdy ma swoje podejście do kibicowania i nie krytykuję ciastka. Jedyne do czego przyczepić się mogę to to jak nazwał kibiców Lechii, nie powinni uogólniać wszystkich. To tak samo jakby przez incydent tego barana Miśka, czy jak mu tam nazywać nas "bandytami". Moje podejście jest inne - owszem Wisła jest oczywiście dla mnie najważniejsza, lecz zaraz potem ściskam kciuki za Śląsk i Lechia, które jako Wiślak szanuje.
Jednak ciastek pomyśl, że jak Cracovia teraz wygra to dla będzie to rozwiązanie fatalne bo wtedy niezależnie od wyniku (mecz Górnik - Cracovia) po ewentualnej porażce Lechia znajdzie się w nieciekawej sytuacji co sprawi, że będzie nam się trudniej walczyło o majstra w meczu z nimi.
Oby w następnej kolejce Śląsk nie przegrał z Legią. O nic nie grają w sumie, ale będą walczyć o zatarcie blamażu z jesieni. Chyba osobiście się wybiorę na mecz wspierać braci bo mam do Wrocka 90 km. Polonia raczej już o nic nie walczy, więc pewnie przegra z Lechem. Chyba, że Pasiaki w ostatniej kolejce wygrają z nimi ; D
|