Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2009, 22:42
Tak się zastanawiam- czy ja oglądałam inny mecz? o_O Moim zdaniem to Lechii się remis należał (za grę w pierwszej połowie, za parady Kapsy i za obronę drużynową w drugiej połowie [bo ofensywa nie istniała praktycznie]). A Lech jak zwykle- końcówka, jeden gol i pkty uratowane... :|
Co do Lechii jeszcze- nie rozumiem co ten Zabłocki wyrabia?! Wszystko fajnie, ale piłka nożna jest do cho_lery grą zespołową! A ten się głupio napala, kiwa i ... w efekcie traci piłkę. W pierwszej połowie zamiast grać do Surmy na 16 metr to je*nął nad bramką! :[ No ale cóż... mecz minął, się niestety nic ostatecznie Lechii ugrać nie udało. Trudno, ale pamiętajmy, że i tak wszystko jest w naszych rękach :]

Pzdr dla Lechii, fajnie, że walczyli. Życzę utrzymania i trzymam kciuki!

Mam nadzieję, że spadnie Arka (!przede wszystkim! to koszmar patrzeć na tą drużynę i nie chodzi tu o sympatie moje), Cracovia (tez bez rewelacji) i jeszcze tak sobie Odrę rozkminiam... tylko, że oni i z tymi najlepszymi potrafią zagrać...
A co do Górnika Zabrze- co wy kurczę chcecie? Fajnie grają, moim zdaniem tak na środek tabeli. Chcę żeby się utrzymali, ale czy dadzą radę.. Wątpię.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując