Wyświetl pojedynczy post
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2009, 21:18
Nic nowego o tym meczu już nie napiszę, natomiast chcę zwrócić uwagę na dwa aspekty pozasportowe.

1) Przedmiot, który wleciał na murawę, konkretnie w pole karne Lechii. Wyglądało mi to butelkę po piwie. Szybko zabrał to Murawski i wyrzucił za bandę. Nie zdziwię się ani trochę jeżeli ów przedmiot w magiczny sposób już "wyparował" - mam tylko nadzieję, że nie ujdzie do kuchenkowym na sucho. Pamiętacie co się stało jak u nas za bramką Stachowiak znalazł scyzoryk? Afera na całą Polskę i 3 mecze (!) przy pustych trybunach. Jeżeli Lecha nie spotka porównywalna kara cała sytuacja będzie skandalem. Tym bardziej, że u nas kamery nie zarejestrowały "lotu" scyzoryka, a wpadająca na murawę butelka (?) na Lechu wyraźnie była przeznaczona dla któregoś z zawodników i tylko szczęście sprawiło, że nic się nie stało.

2) Maciej Terlecki, który komentował mecz razem z Jackiem Laskowskim. To co ten człowiek wygaduje to jakaś kpina. Co chwile "akcje na europejskim poziomie Lecha", "oczywiste niepodyktowane rzuty karne", "cudowne zagrania"... Gdzie ten człowiek to widział? Totalna amatorka, nigdy nie słyszałem, żeby ktoś tak stronniczo komentował mecz. Drażniło mnie to jak cholera.
Odpowiedz cytując