Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2009, 09:53
Heban napisał(a):Wyświetl post
Bo po pierwsze projekt Obtułowicza przebudowy a nie budowy od podstaw stadionu,uważam za optymalny ,który mi się podoba i jego cena w porównaniu z takimi samymi gabarytami stadionu Legii,jest o wiele niższa,przy wyższym jak dla mnie standardzie stadionu Wisły.
Przebudowa? Taa.... Czyli to jednak wszystko mi się śniło, że trybuny były zrównane z ziemią, a nawet fundamenty się im robiło. Taka przebudowa się tak różni od budowy od podstaw, że hej... I w takim razie Legię też przebudowują.

Heban napisał(a):Wyświetl post
Po drugie pragnę Ci przypomnieć,że większość kibiców w 2003 roku była przeciwna stadionowi powyżej 20 tys miejsc,podczas gdy Majchrowski w związku z konfliktem o tereny (TS,SSA ) wystąpił z propozycją budowy od podstaw areny narodowej na 50 tys miejsc z rozsuwanym dachem,co spotkało się z odmową radnych miejskich oraz kibiców Wisły, z uwagi na chęć pozostania przy adresie R22 i pukaniem się w głowę,na co Krakowowi taka arena(jeśli zechcesz to znajdę ci to w internecie).
A Ty szanowny Panie pamiętasz dlaczego nikt nie chciał areny na 45 tys. osób? Znajdź sobie w internecie, a gdy już znajdziesz, to pomyśl, czy byś chciał mieć w dodatku do biletu koszerne żarcie.
Odpowiedz cytując