Wyświetl pojedynczy post
radomato
Banita

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2009, 08:51. Casting do drużyny Młodej Ekstraklasy - szukamy talentów 18 i 19-latkowie
Cytat:
Casting do drużyny Młodej Ekstraklasy

19 maja (wtorek) odbędzie się casting zawodników do drużyny Młodej Ekstraklasy. W związku z tym, że zostało jeszcze kilka wolnych miejsc, na casting mogą zgłaszać się osoby z roczników 1990 i 1991.

Chętnych prosimy o kontakty telefoniczny z kierownikiem drużyny Młodej Ekstraklasy, Pawłem Palusińskim. Numer telefonu to (012) 630 76 05.

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA
Hejka

Ktoś mi to przesłał, więc podzielę się z Wami.

Myślę, że przy ogromnej liczbie kibiców Wisły jesteśmy w stanie pomóc naszemu ukochanemu klubowi i rozejrzeć się wokół siebie, krytycznym okiem popatrzec na kolegów, rówieśników.
Napewno są wśród Was talenty, a jeśli nie Wy sami to może znacie kogoś kto gra już w jakimś klubie w niższej lidze, a ta wiadomość do niego nie dotarła. Dajmy mu szanse spróbować się w ME.

CASTING do drużyny Młodej Ekstraklasy Wisła Kraków 19 maja

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...j_ekstraklasy/

Podajcie dalej znajomym 18 lub 19-stolatkom, którzy według Was są utalentowanymi piłkarzami lub mają świetne warunki fizyczne i umieją dobrze zagrać piłkę.
Najważniejsze żebyś podał tą wiadomość zawodnikom, którzy obecnie trenują w jakimś klubie piłkarskim dalej, by dotarła do utalentowanych chłopaków !!! Szukamy talentów by wzmocnić Białą Gwiazdę !!!

Znasz kogoś z talentem piłkarskim? Podaj mu tę wiadomość !!!

PS Przekaż lub porozmawiaj z nauczycielem WF w Twojej szkole.
Jesli chcesz pomóc Wiśle, wydrukuj te wiadomość i powieś na tablicy ogłoszeń lub drzwiach wejściowch w szkole.
Numer telefonu to (012) 630 76 05.

Pozdro
Ostatnio edytowane przez radomato : 15.05.2009 o godz. 08:53.
Odpowiedz cytując