Pilsner,zamilcz lepiej chłopie bo takie głupoty piszesz ze az zal ci odpisywac
Mnie tylko boli ze tak robiono nam wode z mózgu.
Pieprzyli jak to nas wysoko oceniają i jestesmy i jestemy fajni.
A ci ludzie wiedzieli dokładnie ze jesli przez Warszawe,Poznan,Gdansk i Wroclaw nieprzejdzie tajfun i nie zrówna terenu z ziemią to te miasta bankowo dostaną Euro.
Wiec po ki ch**ja wmawiano i bawiono sie z nami jakbysmy byli bandą idiotow ktorzy łykną każda bajeczke?
------------------
Brawa dla SKWK za list,bo jakis wyjasnienia od szanowych politykow tez sie nam nalezą
Najbardziej smiesza mnie te punktacje UEFY ktore wida golym okiem byly robione tak by Krakow udupić.
P.S Dariusz Wołowski tak to komentuje
Cytat:
|
Euro 2012 bez Krakowa to porażka nas wszystkich
|
Cytat:
Informację o tym, że Euro 2012 nie będzie w Krakowie przeżyłem na żywo. W biurze prasowym Wisły padły słowa, że to decyzja polityczna, że gra była nie fair, że ktoś zabawił się z nadziejami Krakowa. Mówili o tym politycy dość ważni dla miasta, ale rzecz jasna nie ich żal mi było najbardziej. Piłkarze mistrza Polski wychodzili z sali ze spuszczonymi głowami, ale również nie oni wydają mi się najdotkliwiej pokrzywdzeni.
W Krakowie mają teraz poczucie, że w tej grze zespołowej reszta kraju skazała ich na pożarcie. To nie tylko UEFA podejmowała decyzję, ale polskie władze umieściły miasto na liście rezerwowej już na samym początku. Miasto piękne, ważne, które otwiera listę atrakcji turystycznych w Polsce. Dziś Polska świętuje, a w Krakowie nie mogą.
Nie mam pojęcia jakie było lepsze wyjście. Wszystkie miasta miały swoje marzenia i atuty. Może to tylko pusty gest, ale chciałbym, żeby w Krakowie wiedzieli, że nie mam dziś nastroju cieszyć się z Warszawą, Poznaniem, Wrocławiem i Gdańskiem, ale raczej boleję razem z nimi. Euro bez Krakowa, to porażka dla nas wszystkich.
|