Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2009, 14:58
grzechu1991 napisał(a):Wyświetl post
[B] co takiego mają we Wrocławiu gotowego na Euro, albo w Gdańsku poza makietami i planami rozbudowy autostrad. Póki co mają wielkie g****
Ja .......e, czy to ciężko tak zrozumieć że to nie ma ŻADNEJ różnicy że u nas są już 2 trybunki a tam nie ma...?
Jakie to ma znaczenie jeśli jest harmonogram, który jest jest realizowany co do dnia, są zabezpieczenia i pieniądze...Akurat w tej kwestii nie podejrzewam uefy o wałki, bo gdyby projekt wrocławski bądź gdański był zagrożony, to nie zastanawiali by się ani minuty tylko przyznali nam to euro kosztem któregoś z tamtych miast.Uefe wali gdzie będzie euro - ich tylko interesuje czy dane miasto zdąży z jako takim przygotowaniem do tej imprezy.

Przykro mi ale akurat stadion , mimo iż cześć go jest już zbudowana, to najsłabsze ogniwo Krakowa w walce o euro.Projektowany przez pseudo projektanta, zmieniany 100 razy ,nie dość że najmniejszy to jeszcze obiektywnie rzecz biorąc najbrzydszy.
Gdzie mi on sam w sobie nie przeszkadza bo moloch klubowi nie jest potrzebny ale takie są fakty.
Spierać się można o kupe innych spraw ale akurat argument że u nas coś stoi a tam nie to żaden argument jak i to co stoi i to co nie stoi ma być oddane do użytku w mniej więcej tym samym okresie.

SkMk - ja mam nadzieje że forumowa grupa kozaków, co uważa że dano euro Niemcom - mając na myśli Wrocław - ujawni się na meczu ze Śląskiem i ruszy z natarciem na wroga
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 14.05.2009 o godz. 15:06.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując