|
ludzie , nie ma się czym przejmować , ja już praktycznie ochłonąłem i staram sie trzeźwo spojrzeć na konsekwencje takiej decyzji , i wychodzi , że jedynie co to niektóre inwestycje miejskie przeciągną się w czasie i tyle , nie ma co brać na serio uwag niektórych poznaniaków itp jaki to Poznań nie jest piękny a Kraków zapyziały , jeżeli ktoś tak twierdzi jest totalnym ignorantem , najlepiej popatrzeć w popularność miasta od strony turystycznej , rok temu miałem okazję porozmawiać z dwójka młodych szwajcarów których spotkałem w Gdańsku- szykowali się do przeprawy przez Bałtyk do Szwecji a wcześniej zjeździli wszystkie większe miasta Polski , i wiecie jakie były ich odczucia? Kraków bezkonkurencyjny ,Warszawa nic szczególnego nawet im się nie spodobała a Poznań ? heh tam to akurat mieli nieprzyjemności z pewnymi jegomościami a co do miasta to żadna rewelacja, natomiast we Wrocławiu nie byli , tak więc czyją opinią kierujemy się ? na te parę dni do miasta zjedzie się ze 100 tys ludzi może , to jest dużo? Kraków już raz jednego roku odwiedziło ponad 6 mln turystów , co za różnice zrobi marne 100 tyś ?jedynie co boli to sposób w jaki potraktowało nas UEFA które robiło inspekcji pod przykrywką spędzenia paru dni w naszym mieście i pozwiedzania za frajer wraz z kochankami , już nie wspominając o Pisie na czele z Jakubiak oraz o PO
Ostatnio edytowane przez ciastek11 : 13.05.2009 o godz. 23:17.
|