Wyświetl pojedynczy post
han_solo
Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2009, 21:35
No to ja kibicuję teraz żeby to euro było jedną wielką chu*owizną. Potem będę mógł obcorajowcowi w oczy spojżeć jak mi powie że 'wybacz ale to euro u was to było....'
Nie wybrali najlepiej przygotowanego miasta to teraz niech cierpią...

No dobra trochę mnie poniosło.

Ale to i tak jest skandal że euro ni będzie w Krakowie. Za to będzie w Gdańsku, który ma tak fantasyczne połączenie z Ukrainą, jak my z Chinami...
Tak dzisiaj liczyłem nasze atuty i tak:
1)Budowa stadionu najbardziej posunięta ze wszystkich.(Zwłaszcza że w Gdańsku i Wrocławiu nie ma nawet tyle ile u nas pod trybuną C...)
2)Jak kolega wspomniał wyżej, komunikacja miejska 9 na świecie.
3)Najładniejsze miasto. Najwięcej atrakcji turystycznych.
4)Drugie najlepsze lotnisko(ale tak naprawdę z Warszawą nie ma co się porównywać bo stolica po prostu na euro być musi)
5)Drugie najlepsze hotele(jak wyżej)
6)Połączenie dobre z Ukrainą i ze Śląskiem

Nie chce mi się dalej wymieniać. Po prostu to jest skandal...

No i jeszcze się wypowiem apropo "najlepszych kibiców w Polsce". Kto tak kur** powiedział. Jakoś jak my zajeliśmy 8 miejsce w lidze czy dostawaliśmy z Amicą lanie 1:4 to my kibicowaliśmy dalej, wspieraliśmy naszą drużynę, i wogóle uzasadnialiśmy że piosenkę "Czy wygrywasz czy nie" śpiewamy nie na darmo. A wy Gracie wasz najlepszy sezon od lat, i jak raz wam się kryzys przydażył to już swoich wygwizdujecie. Wpiszcie sobie w youtbe Wisła-Groclin i popatrzcie sobie jak się wspiera swoją drużynę."Czy wygrywa czy nie..."
Ostatnio edytowane przez han_solo : 13.05.2009 o godz. 21:51.
Odpowiedz cytując