Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2009, 11:48
heh to się porobiło

Wielki Michael rzekł - cytuje

Michel Platini podkreślił, że wszystkie polskie miasta spełniają kryteria zorganizowania Euro 2012. Decyzja o odrzuceniu Chorzowa i Krakowa była spowodowana tym, że miasta te już wcześniej znajdowały się na liście rezerwowych.

Czyi gdyby wierzyć jego słowom to, jak już bawimy się w politykę, winnym jest wiadoma partia która z wiadomych przyczyn nas na samym wejściu u.......iła.

Tyle że przecież Michael mamił nas przez ponad rok że tak na prawdę ta wstępna lista nic nie znaczy a euro dostaną te miasta które są najlepiej przygotowane i które najlepiej się do tego nadają...
Jak widać wszystko było chyba jasne od samego początku, być może cegiełkę albo i dużą cegłę dorzuciła obecna władza, której na Krakowie podobnie zależało jak Pisowi - co dziwne by było , bo tu rządzi i pewnie rządzić nadal chce - być może Macher nasz ukochany dał dupy - przy takim komunikacie jaki zacytowałem na początku to na prawdę ciężko stwierdzić kto jest winny.

Każdy - czy to z Wawy, czy z Poznania,Gdańska,Wrocławia - kto ma otwarty umysł wie, że Euro bez Krakowa to jakiś żart.

Mnie to w sumie prawie wszystko jedno - byle nam stadion skończyli budować i skończyli go budować w takim standardzie jaki miał być a nie że teraz to będzie jedna wielka niedoróbka - bo po ch. się męczyć i po ch wydawać kasę.

Jedno czego mi żal to tego że poprzez brak tych kilku meczy, nasze miasto najpewniej zarzuci większość inwestycji, które były przewidziane a to wielka szkoda, bo taka okazja by coś tu szybko zmienić na lepsze, już się nie powtórzy.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując