eye63 napisał(a):

Słuchajcie, przestańcie pieprzyć głupoty, że się nie uda, że to i tamto. Prawda jest taka, że ten temat zaczyna zyskiwać popularność, ostatnio gość który to wymyślił ujawnia swe plany z imienia i nazwiska. Wiem, że to niektórych urazi, ale to nie tylko projekt dla kibiców Wisły i bohaterów w stylu "zamykamy temat i tak się to nie uda" tutaj nie potrzeba.
Moim zdaniem nie zaszkodzi nikomu, aby spróbować. To kosztuje tylko trochę wysiłku, a nuż się uda i rozgonimy to bydło. A nawet jeśli nie, to przynajmniej będziesz mógł powiedzieć że coś kurde w tym kierunku się starałeś zrobić, bo narzekać jak bardzo ch... jest to każdy potrafi. Pieprzyć o tym, że nic się nie da i nic się nie uda także. Przestańcie być żałosnymi gośćmi, którzy tylko narzekają jak w tym kraju jest źle.
Nikt czegoś takiego nie wypróbował jeszcze, skoro jest jakakolwiek choćby 1% szansa żeby to rozwalić to spróbujmy.
|
kolego -bez napinki proszę i pisania że ktoś jest żałosny i piepszy głupoty .jak ty to stwierdzasz po 2 zdaniach ,które napisałem to ty dobry jesteś.wyraziłem swoją opinię bo tak myśle.jeżeli można coś zrobić w temacie pzpn to trzeba spróbować ,ale już to widzę jak go likwidują.