Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2009, 17:46
uher napisał(a):Wyświetl post
wolfy (niesamowity nick, kojarzący się z pięknymi bajkami pokroju "Sarenki Bambi") dla mnie możesz znać nawet i Piaska, używasz pojęć, których znaczenia do końca nie pojmujesz. Zachowujesz się jak stara kobieta, która walczy w imię Ojca Tadeusza. Nie atakujesz argumentów, tylko osobę. Słusznie, bo na pytanie o logiczne wytłumaczenie "cudów Jezusa", rzucasz hasłami niczym XII-wieczny wieśniak, który stoi pod domem niewiernego z widłami. Ludzie twojego pokroju są zamknięci na świat, który ich otacza, nie przyjmują pewnych rzeczy do wiadomości. Zapewne do tej pory płaczesz po nocach, że naukowcy zastąpili Adama i Ewę dinozaurami. Jesteś zamknięty na dyskusję, więc nie mam pojęcia co tu robisz. Kup sobie akwarium, załóż na łeb, bo z nim czy bez i tak nie ma różnicy, czy kogoś będziesz słyszał czy nie.

Kup sobie słownik i poczytaj definicję niektórych pojęć, których używasz.

Jak to proste chłopy mówią "wyżej s.., niż .. masz".
Nie dam się sprowokować. Pokazałeś już, dlaczego nie warto z Tobą dyskutować. Zniżanie się do Twojego poziomu - co mógłbym zrobić, aby Cię przebić?
Amatorska psychoanaliza - była. Porównywanie do aktualnie panujących wzorców obciachu - jak najbardziej, wszak założyłeś mi moherowy beret. Sugerowanie niezrównoważenia emocjonalnego - zaliczone. Ciemnota - ba, wszak jestem podobny do średniowiecznego chłopa. Na koniec posłałeś mnie po słownik, sugerując nieudolnie, że zrozumiałeś cokolwiek z tego, co napisałem. Nawet mój nick wykpiłeś.

A najśmieszniejsze, że według siebie to Ty reprezentujesz racje rozumu
Twoje "argumenty" były już wałkowane na tym forum kilkakrotnie, do bólu. Nie temu ten temat miał służyć.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując