Wyświetl pojedynczy post
han_solo
Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2009, 23:32
AYALA napisał(a):Wyświetl post
ten ŁKS jest strasznie nieobliczalny, wygrali z Polonią w Warszawie, remis na Lechu, pechowa porażka z Legią.
Wygrana z Rycerzami Wiosny to bedzie milowy krok do mistrzostwa.Smoliński,Geworgyan czy Drumlak graja jak za najlepszych czasów.Będzie ciężko,obawiam sie tego meczu.To zespół klasy Piasta Gliwice
To trochę śmieszne że mistrz Polski obawia się meczu z rywalem klasy Piasta Gliwice. Poza tym w Gliwicach strasznie pechowo zremisowaliśmy. Jak powiedział Skorża przewagą Wisły nad ywalami jest margines szczęścia który nam pozostał w tym sezonie. Mam nadzieję że tym razem to szczęście się do nas uśmiechnie. Nie stracimy przypadkowej bramki, strzelimy parę, będzie dobrze. Jeśli do przerwy będziemy prowadzić o wynik jestem spokojny. Zauważyłem taką prawidłowość w tym sezonie. Oprócz meczów z czołówką żaden rywal w meczu z nami nie doprowadzał do wyrównania. Dlatego ważna jest ta pierwsza bramka. Niechże raz w życiu nam się przyfarci, Bodzio jakiegoś farfocla wpuści w 10 minucie i potem już spokojnie wygramy.

Także nie ma co się martwić. Narazie należy ochłonąć po Legii i w sobote wygrać
Odpowiedz cytując