JarTSW napisał(a):

|
Może nie każdy chce brać udział w rzeczach, które są nielegalne, jak streaming przez internet? Może nie każdy ma c+/orange sport? Pomyśl czasem o innych.
|
Sam oglądasz także o czym ty piszesz ? Myśląc o innych to polecam oglądać przez neta bo dobrze wiem, że C+ ma to w dupie i nie ma żadnych konsekwencji za to. Radio jest chybionym pomysłem i nic tego nie zmieni. Do tego stratą czasu i pieniędzy.
Cytat:
|
Amator? Ekhem, logo robione we flashu, kilku elementowe, elegancko pocięte...Świetnie dobrana kolorystyka, czytelność. Po prostu poprzednia strona to była prowizorka i dlatego była czytelna dla Ciebie. Pod względem 'nowinek technicznych' strona jest jak najbardziej na czasie.
|
Człowieku czym ty się zachwycasz, banalną animacją która jest jak tam zbędna. Zdjęcia to nie wiem skąd brane... chyba losowo jest wybierali bo te miny piłkarzy to komedia.
Wkomponowanie kibiców w tło iście mistrzowskie... doskonały przepływ, a wybór fotki to fenomen !
Czy zrobiłbym lepsze ? Tak w 30 minut... Siedzie w grafice od 5 lat, projektowałem koszulki dla FC, plakaty, wiele moich vlepek wyszło w oficjalnych seriach. Nie jestem jakimiś mistrzem ale te logo to pomyłka i nie trzeba być jakimś wielkim fachowcem aby do tego dojść.
Oficjalna strona mistrza polski, najpopularniejszego klubu w Polsce wygląda ohydnie, jest zacofana pod względem skryptu, każdy idiota może sobie wkleić gotowca zrobić logo i mieć taką stronę. Strona powinna być unikatowa zaprojektowana przez kogoś kto się na tym zna.
Jestem ciekawy jakie są koszty powstania tego tworu bo to, aż wstyd.
Cytat:
|
Pomysł jest świetny, po co grzebać po ytb jak masz wszystkie filmiki w jednym miejscu? Nie wiem czy jest taka opcja, ale przydałaby się integralność z youtubem pod względem komentarzy. I też nie wiem czy jest coś takiego, ale wygrwanie filmików na WISŁATUBE bez pośrednictwa ytb.
|
Ta strona to również pomyłka nie chcę Ci już tłumaczyć dlaczego, domyśl się.
Cytat:
|
PS2: Nie bierz tego do siebie, bo bynajmniej nic do Ciebie nie mam personalnie - ale gadasz bzdury.
|
Jeszcze jakbyś napisał w którym miejscu to byłbym w niebo wzięty. Bo nie wiem jaki masz interes w bronieniu naszego działu marketingu który wmyśla coraz to bardziej bezsensowne pomysły.
Co najśmieszniejsze próbuje pouczać mnie koleś, który ogląda mecze Wisły przez intenet...
Jeśli dobrze pamiętam to prezentowaleś nam swoje proejtky vlep... skutek był taki że lepiej to przemilczmy.
PS. Jeśli chcesz to kontynuować zapraszam na priv.