Cytat:
|
Radio Biała Gwiazda: Dla kogo oni to stworzyli ? tego nie wiem, mając na uwadze że kibice są na meczu, wszystkie mecze są w TV, a nawet jeśli ktoś nie ma TV to technika oglądania przez internet jest tak popularna, że nikt normalny nie będzie słuchał radia mogąc oglądać mecz.
|
Może nie każdy chce brać udział w rzeczach, które są nielegalne, jak streaming przez internet? Może nie każdy ma c+/orange sport? Pomyśl czasem o innych.
Cytat:
|
Nowa Strona: Kompletna porażka, brak jakiekolwiek czytelności, logo robił chyba jakiś amator w paincie. Nieoficjalne strony rożnych klubów wyglądają już lepiej niż nasza oficjalna...
|
Amator? Ekhem, logo robione we flashu, kilku elementowe, elegancko pocięte...Świetnie dobrana kolorystyka, czytelność. Po prostu poprzednia strona to była prowizorka i dlatego była czytelna dla Ciebie. Pod względem 'nowinek technicznych' strona jest jak najbardziej na czasie.
Cytat:
|
Wisła tube- kolejny dziwny pomysł, linki do video można podawać w newsach i jest to bardziej czytelne i wiadomo o co chodzi.
|
Pomysł jest świetny, po co grzebać po ytb jak masz wszystkie filmiki w jednym miejscu? Nie wiem czy jest taka opcja, ale przydałaby się integralność z youtubem pod względem komentarzy. I też nie wiem czy jest coś takiego, ale wygrwanie filmików na WISŁATUBE bez pośrednictwa ytb.
Cytat:
|
Masowa reklama w meczu z legią (fakt plakat pomysłowy) ale przecież ten mecz nie potrzebuje reklamy, po co te plakaty, banery i inne tego typu rzeczy. Komplet byłby i bez tego.
|
Zawsze na Legii był i będzie komplet. Ale jest coś takiego jak nowa jakość, czuje się tą atmosferę wielkiego święta. Nie czujesz tego? To sorry, może ja inny jestem.
PS: Nazwy klubów piszemy z dużej litery.
PS2: Nie bierz tego do siebie, bo bynajmniej nic do Ciebie nie mam personalnie - ale gadasz bzdury.