Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2009, 12:20
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Jestem pozytywnie zaskoczony ostatnimi działaniami marketingu w Wiśle.Oby tak dalej .
Tak ? A dla mnie wszystkie działania marketingu do pomyłka, wszystkie pomysły praktycznie nie trafione !
Ale po kolei:
Radio Biała Gwiazda: Dla kogo oni to stworzyli ? tego nie wiem, mając na uwadze że kibice są na meczu, wszystkie mecze są w TV, a nawet jeśli ktoś nie ma TV to technika oglądania przez internet jest tak popularna, że nikt normalny nie będzie słuchał radia mogąc oglądać mecz.

Wisła Mobile: do tej pory nie rozumiem o co w tym chodzi, używa to ktoś ?
Z tego co wiem nie cieszy się to zbytnią popularnością, nie sądzę aby nasi kibice ściągali tapety czy coś tam na swoją komórkę...
Nowa Strona: Kompletna porażka, brak jakiekolwiek czytelności, logo robił chyba jakiś amator w paincie. Nieoficjalne strony rożnych klubów wyglądają już lepiej niż nasza oficjalna...

Wisła tube- kolejny dziwny pomysł, linki do video można podawać w newsach i jest to bardziej czytelne i wiadomo o co chodzi.

Masowa reklama w meczu z Legią
(fakt plakat pomysłowy) ale przecież ten mecz nie potrzebuje reklamy, po co te plakaty, banery i inne tego typu rzeczy. Komplet byłby i bez tego.

Podsumowując naszym marketingu pracują, ludzię którzy nie wiedzą o co chodzi...
Wszystkiei pomysły wymierają, ale trudno się dziwić były z góry skazane na porażkę.

Jedyny pozytyw to wizytacja zawodników w szkołach ale gdyby nie SKWK to pewnie i tego by nie robili.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 09.05.2009 o godz. 14:30.
Odpowiedz cytując