Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2009, 16:22
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
ja kilak słow o transmisji a wlasciwie jej braku. Oczywiscie TVP sie wykazała znowu swoja "madroscia" i zamiast poczekac na prawdziwy szlagier ligi Wisła - Legia to musieli pokazac wczensiejsze mecze ktore co było do przewidzenia nie byly jeszcze az tak emocjonujace jak ten ostatni szlagieroy mecz w tym sezonie, ktory jak rowniez mozna bylo przewidziec bedzie bardzo bardzo wazny. Poza tym po co pokazywali Lecha ktory byl zupelnie bez formy w tej rundzie? :O Rozumiem ze Lech zawojował na jesien PUEFA ale jesli grałby na jesieni tak jak na wiosne to by zadnego jego meczu nie chcieli pokazac. Jednak oni zamaist myslec jaka jest terazniejszosc to mysla o przeszlosci ;/
I jak tu placic abonament ;/
o ja pier***, na forum Wisły od dwóch miechów czytam że mistrz roztrzygnie się pomiędzy Lechem i Legią a teraz okazuje się że "to było wiadomo że prawdziwym szlagierem będzie mecz Wisła-Legia"...
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując