hmm no ja juz sam nie wiem

W sumie dla kazdego cos dobrego. Jeden sie nie napije moze lub nie pobawi przed meczem to bedzie grał słabo, drugi za to przed meczem musi sie wzorowo prowadzic zeby dobrze gral.
Jednak moje zdanie jest takie ze chłopak 21 letni przed ktorym stoi wielka kariera powinien sie skupic na pilce nie na zabawach a przed takim waznym meczem, kto wie, moze najwazniejsyzm w jego karierze to powinien sobie nocne wojarze (tak to sie pisze?

) odpuscic - takie jest moje zdanie
Saklak no ale kurcze zobacz na polskich pilkarzy. Nie chdozi moz eo to ze pija do upadlego ale jakos sie od tego uzalezniaja i wola sobie wypic kilka piwek niz sie skupic na zawodzie, alkohol ich rozprasza na treningach i boisku, np Grosicki, juz prawie było po chłopaku, teraz Rybus, młody chlopak w tamtym sezonie grał lepiej niz teraz, moim zdnaiem jelsi by solidnie trenował to z sezonu na sezon powinien grac lepiej a nie gasnac, z Borucem co było tez kazdy wie. Jakos kurcze u nas duzo tych balangowiczow :(
Kurcze, akurat wymienilem 3 legionistow i napisałem "u nas" jeszcze wyjdzie ze Legionista jestem

U nas czyli w polskiej piłce