Wyświetl pojedynczy post
Malvivente
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2009, 12:52
Kobieta_Wislak napisał(a):Wyświetl post

A nie można po prostu szanować drugiego człowieka? krzywda się Tobie nie dzieje... więc nie rozumiem tej agresji...

Moim skromnym zdaniem temat nadaje się do zamknięcia, bo namawianie do agresji i nietolerancji wcale fajne nie jest...

I Panowie ostrożnie z takimi sądami, czasem los bywa złośliwy... i co będzie jak Wam się dziecko gej albo lesbijka urodzi? bedziecie jajkami w nie rzucać? wyrzucicie z domu? przecież to Wasze geny, Wasza krew będzie...
We Włoszech miałem koleżankę podobnie nastawioną do sprawy, po kilkuminutowej romowie, zdegustowana odeszła ze stolika ze słowami 'a żeby ci się syn pedałem urodził'
Odpowiedziałem jej 'oddam ci go w adopcję'
Wiem, że dyskusja z kobietami na ten temat prowadzi do nikąd.

Nie, nie można szanować drugiego człowieka. Nie można, jeśli obnosi się ze swoim pedalstwem na ulicy i jest dumny z zapinania partnera w kakao i jeszcze domaga się adopcji dzieci.

AS82, brak mi słów po prostu. Oni mi będą mówić co mam robić w moim mieście chyba ci się coś w główce potentegowało.
Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań. A ludzie bez przekonań, bez idei dla mnie są nikim.