Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2009, 07:55
medyk napisał(a):Wyświetl post
przepraszam bardzo ale dziś mnie ****ica strzeliła jak nasi mają wygrać jak mają cokolwiek pokazać jak dziś Małecki wychodził w hmm 'wesolym' nastroju z Frantica z pewnego źródła wiem ze Ćwielong ostatnio tez tam ostro zabawił Mały po ostatnim meczu gdy wrócili do Krakowa zaraz tam się zjawił ostro oblewając strzelonego gola ja rozumie wszyscy jestesmy ludzmi trzeba sie rozerwać ale czy balowanie na pare dni przed meczem sezonu i zapewne meczem o mistrzostwo jest dobrym pomysłem? nie sądze.. a potem sie dziwić że gra taką padake jak w meczu z Górnikiem.. co piłka to skandaliczne dośrodkowanie i strata na poziomie IV ligi..
eeeeeee spoko gościu luzik
u nas baluje Mały (który wg. GK siedzi w domu i nigdzie się na miasto nie wypuszcza ) u nich Rybus
1-1

ps. kopacze balowali, balują i będą balować. Prosty przykład przed meczem z Odrą W. tym pierwszym przegranym 3-2 w Wodzisławiu za Kaspra pół drużyny (Kosa, Stolar, Szymek...) balowali w Novotelu w kasynie .....
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując