Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2009, 12:36
kerim napisał(a):Wyświetl post
podobnie jak kolega Kubryc kibicuję Wiśle ale od dziecka mam w sercu także Barce , nie widzę w tym nic dziwnego, na meczach z Barcą mialem swoje święto ale zwycięstwa życzyłem Wiselce,co do For FuN to nie chce mi się dyskutować , 2 m z boku na pelnej szybkości to jest kasacja Anelki, proste , jak Eto dostal w łokieć czego akurat nie widać , bo dostał w ramię , to każdy sędzia Ci powie że reka nastrzelona , nie bylo zamiaru itd, poogladaj C+ kontrowersje to sie dowiesz , z Malouda sędzia nie reagował bo przepisy jasno mówią że napastnik w trakcie faulu może się urwać , jak sie nie uda to wracamy do początku faulu, poczytaj , poogladaj troche meczy , wtedy oceniaj
Bez komentarza. Zaraz chyba zrobie screen reki Etoo, chociaz slepego nie przegadasz. Od dzisiaj ramie mamy na wysokosci lokcia (5 z biologii). Kazdy sedzia Tobie powie, ze nie ma zamiaru, kiedy raczki trzyma sie przy ciele i kiedy odleglosc miedzy kopnieta pilka a zawodnikiem wynosi metr(bo nie ma wtedy czasu na reakcje).
Koncze dyskusje z dyletantami futbolowymi , bo zaczyna sie robic tragikomicznie.
Odpowiedz cytując