Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2009, 08:39
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post

Tak w ogóle to ciekawe jak będzie komentowany Garguła w tym oknie. Znając to forum i niektórych bycie "wiecznie na nie" to sprawa wygląda tak:
1. Nie można zaliczyć Garguły do okienka zimowego bo przyjdzie do nas dopiero na jesień.
2. Nie można zaliczyć Garguły do okienko letniego bo był już załatwiony w zimię.
Ogólnie będzie chodziło tylko o to by pokazać że Bednarz nic nie robi.
To że efekty Bednarza są mizerne to jedno, a do czego zmierzasz to za bardzo nie wiem bo co to za różnica w jaki sposób 'zaksięgujemy' Gargułe ,jak i tak pożytku z niego przez spory czas nie będzie więc nie wiem co tu za bardzo komentować.

A co do nadchodzącego okienka to ważne będą 3 nazwiska - Marcelo,Paweł Brożek i Sobol - w przypadku sprzedaży któregoś z dwóch pierwszych , pewnie jakiś ruch w interesie się zrobi - Ja jednak wolałbym by obaj zostali, Sobol przedłużył i byśmy nadal pasjonowali się podróżami Lysego palcem po globusie

Otwarta też pewnie pozostaje kwestia przyszłości Skorży - matematycznie patrząc tyle samo nas dzieli od mistrzostwa ile od nie dostania się do pucharów.Mam nadzieje że Maciej i spółka nie da żadnego pretekstu rozpalonym głowom do zmian na tym stanowisku.

ps.No i pamiętajmy że czeka nas najpewniej spory czas tułaczki po wrogich terenach.Z Hutnika raczej nic nie będzie, Tarnów też wydaje się że przepadł bez wieści.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 07.05.2009 o godz. 08:42.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując