Wyświetl pojedynczy post
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2009, 21:04
palikot napisał(a):Wyświetl post
ja jutro zdaje angielski ustny, i sram, bo nie wiem co moze byc? ma ktoś jakąś koncepcje? Trunde łatwe to zdawał ktoś już?
Ja dzis zdawałem ustny angielski Powiem Ci tak, niby wydaje sie to trudne, ale jesli ja zdałem a naprawde z anglika orłem nie jestem i uczyć się praktycznie nic nie uczyłem Jak wszedłem to trochę nie kumałem co babki z komisji do mnie nawijają po angielsku i czasem to chyba troche nie na temat odpowiadałem, ale one podchodziły do mojej wypowiedz bardzo sympatycznie tz. śmiały sie i ja tez , bo sam dobrze wiedziałem ze gadam głupotyA jednym zdaniem to przebiłem chyba wszystkich Miałem zadania przeprowadzić negocjacje na temat, że koleżanka wyjeżdża do Anglii i prosi mnie, żebym zajał sie jej psem, moim zadaniem było odmówic, podac powód a nastepnie zaproponować kompromis.Wszystko szło ok do czasu jak miałem zaproponowac kompromis Zabrakło mi słów i nie wiedziałem co powiedzieć i wyjechałem z takim zdanie dosłownie : MY FRIENDS ZAOPIEKUJĄ SIĘ YOUR DOG Nie wiedziałem jak jest zaopiekuja się i wogóle z nerwów zgłupiałem no i zaskoczyłem szanowną komisje takim zdaniem, ale podeszły do tego z usmiechem i sie zasmiały i na tym się skonczył egzamin Ogólnie miałem wchodzić jako 13 i czekałem na swoja kolej 4 godziny...dramat,jak bym wiedział to bym przyjechał troche później, a nie na 8 :/ U mnie wyniki ogłaszali co 5,6 osób, to tez było denerwujące bo na wynik czejkałem ok 2 godzin...
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 06.05.2009 o godz. 21:07.
Odpowiedz cytując