Aro1234 napisał(a):

|
Brawo , oby tak dalej szanowne CKE! Ciekawe ile błędów zrobią na maturze z historii, matematyki, biologii i geografii...
|
Właśnie robię zeszłoroczną i już jeden znalazłam,a to dopiero połowa. W tym roku bankowo też jakiś będzie,ale jeżeli mam dzięki temu dostać darmowe punkty, to dla mnie bomba
Paluch czy Ty wiesz,co Ci ludzie zrobią,jak się okaże,że tego nie było
Macie jakiś sposób na nauczenie się prezentacji z polaka? W sensie,że kujecie zdanie w zdanie na pamięć czy tylko tak mniej więcej o co chodzi. Siedzę nad tą swoją pracą i mimo,że temat o Krakowie to jak nie chce wejść tak nie chce :/
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."
Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy