Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2009, 12:23
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
No widzisz sam,
jak beznadziejny w takiej sytucji jest Lobodzinski :(
Beznadziejny, nie beznadziejny, w ostatnim meczu zagrał lepiej od Zieńczuka i tyle. Uprzedzenie do niego sięga już zenitu, ale podejrzewam, że dopóki stąd nie odpłynie lub nie przejdzie na kontrakt 100 tys. euro, to tak to będzie wyglądać - i się temu w ogóle nie dziwię. Fakt, faktem słabszy od Małeckiego obecnie jest, ale też nie tak słaby jak go tutaj większość kreuje, czasem coś tam drużynie może pomóc.

@"Ej, Bogu" , a Zieńczuk to nie Skoda bardziej, czy ja po prostu na bieżąco nie jestem? A co do kiwania, to może właśnie w tym sęk, może to miało być minięcie (bo to też uważam za Zieńczukowy (W)zwód), że wbiegł z piłką na piłkarza Piasta.

Co do Legii, to ja bym zaczął jednak z Łobodzińskim na prawej stronie, ale nie przez to, że mam do niego zaufanie itd., tylko widzę, że jak Małecki zaczyna mecz, to struga cały czas cwaniaka i w sumie nic pożytecznego poza szumem nie robi. Natomiast gdy wchodzi z ławy i ma udowodnić swoją przydatność, jakoś chłopakowi idzie o wiele lepiej. Zdecydowanie Ćwielong na lewym skrzydle - para Łobo - Zieńczuk razem na boisku, to ucięcie obu skrzydeł jednocześnie - i jak tu wtedy lecieć?
Odpowiedz cytując