Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2009, 18:33
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Zawsze bede twierdził ze kibic ktory jest z klubem kupuje przed rundą karnet.(ludzi z FC nie licze)
Chodzi na Wisłe dla Wisly ,obojetnie z kim gramy.

Natomiast takie choragiewki ,co decyzje o tym czy pojda a mecz uzalezniają od wczesniejszego sprawdzenia czy Wisla w tabeli jest wystarczjaco wysoko ,bo na jakiegos Piasta to oni nie pojda ,no ale teraz to gramy z Legia wiec sa wielkim Wislakami ,,maja teraz za swoje ,i placa 3x drozej.

dla takich->Radio Krakow godz 17.
Masz prawo do takiego zdania, ale uprzytomnij sobie, że może zapędziłeś się w tych wywodach. Ludzie preferują mecze z wyższej klasy rywalami, bo gra się o wyższą stawkę, takie mecze przeważnie są bardziej emocjonujące i jest większa szansa na naprawdę dobre widowisko.

Wszędzie na świecie największym powodzeniem cieszą się pojedynki między drużynami z czołówki tabeli. I mądrzy ludzie potrafią to zrozumieć zamiast próbować gardzić tymi, którzy nie mają czasu, pieniędzy ani chęci oglądać meczów przeciwko drużynom obiektywnie drugoplanowym w futbolowej ekstraklasie (nic im przy tym nie ujmując).

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując