Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2009, 15:43
Mareq napisał(a):Wyświetl post

Natomiast wislak68 nie miał żadnych podstaw żeby sądzić , że nie znam prof Staniszkis , ponieważ musiał bym żyć w lepiance w puszczy białowieskiej , żeby przy swoim zainteresowaniu polityką , nie wiedzieć kto to jest .

Na dodatek wislak68 zrobił ze sprawy przekręcenia jednej literki jakiś wywód psychologiczno-analityczny , co powoduje dodatkową śmieszność całego zamieszania
Jak by to powiedzieć Mareczku ?

1. Po pierwsze gratuluję swietnego samopoczucia (to apropo tego że nie miałem podstaw aby sądzić że nie wiesz kim jest p. profesor przy Twoim zainteresowaniu polityką).

2. Po drugie odnoszę wrażenie (zwrócił już na to zresztą uwagę Orzeu w jednym ze swoich postów) że Twoja własna opinia o swojej wiedzy i inteligencji rozbiega się nieco z opinią pozostałych uczestników forum.

3. W kontekście punktu 2 muszę zaznaczyć że dopiero Twoje wyrażne stwierdzenie że "musiał bym żyć w lepiance w Puszczy Białowieskiej" wyjaśniło mi jednoznacznie że tak nie jest. Myślę że ta informacja będzie interesująca również dla pozostałych użytkowników bo odniosłem wrażenie że przynajmniej część z nich mogła nie mieć co do tego faktu pewności (biorąc pod uwagę niektóre z Twoich postów). Dziękuję.

4. W kontekście punktu 3 zrozumiesz zapewne że miałem podstawy aby sądzić że nie wiesz kim jest p. profesor. Jeśli poczułeś się urażony przepraszam.

5. Mam nadzieję że w kontekście punktów 3 i 4 przyjmiesz ze zrozumieniem (a nie śmiechem) mój "wywód psychologiczno-analityczny". Myslałem że tłumaczę mieszkańcowi lepianki w Białostockiem a okazało się że nie mam racji. Przepraszam.

A jeśli chodzi o Wałęsę to do nowych krytyków należałoby jeszcze dodać marszałka Niesiołowskiego i premiera Tuska. Zasmucony był nawet minister spraw zagranicznych Francji. Tak że Mareczku wychodzi chyba na moje.

A wszystko to dla paru złociszów.