sevenheaven napisał(a):

w 100% sie zgadzam z kristosem.
wszyscy narzekają na Dawidowskiego, a chcą zeby Baszczu brał kase za nic, nie ujmując mu tego co zrobił dla WIsły, ale nie robił tego za darmo ! ludzie to jest bogaty człowiek !
Czy nie wystarczy, ze Wisła da mu mozliwosc potrenowania z nią, czy nawet opłaci koszty leczenia ? mało ? może mu jeszcze dozywotnia emeryture ma dac ?
|
Proszę Cię nie porównuj Baszcza do Dawidowskiego bo jest to bluźnierstwo.A tak w ogóle to modne jest u nas na forum doprowadzić sprawę do absurdu , podając jakieś skrajne przykłady z dupy wzięte.
wislak68 - przyjmuje Twój szlachetny punkt widzenia, masz pewnie racje że w MU tak by postąpili, tyle że my MU nie jesteśmy i nie jestem przekonany co do tego że włodarzy naszego klubu stać(nie chodzi mi tu o kwestie finansowe) aż na takie gesty.
Natomiast mam nadzieje że Baszczu z Lysym dojdą do porozumienia które usatysfakcjonuje obie strony - oczywiście jeśli Baszczu nie podpisał z Grekami, bo jeśli tak to w zasadzie cała dyskusja staje się bezcelowa.
Ja tez jestem zdania że z graczami, którzy przez lata brali kasę za uczciwą pracę i którzy są wzorem do naśladowania dla innych(a taki przecież jest/był Baszczu - mimo kilku wybryków)powinno się troche inaczej traktować niż resztę.
Co oczywiście nie oznacza że Wisła ma się przemianować na Caritas jak kristos sugeruje