Wyświetl pojedynczy post
kONwalia
Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2009, 13:08
Cytat:
Wzór na krzesełkach - wybrano laureatów

1

2

3
Wybrani zostali już laureaci w konkursie Biura ds. Euro 2012 w Krakowie i Wisły Kraków na wzór, który powinny utworzyć krzesełka na nowej trybunie wschodniej stadionu przy ul. Reymonta 22.

Pierwsze miejsce przyznano Renacie Poniewskiej-Tuleji. Projekt przedstawia biały napis WISŁA na górnym piętrze i 1906 z wpisaną białą gwiazdą na dolnej kondygnacji. Kolory sektorów są na przemian niebieskie i czerwone.

Drugą nagrodę otrzymał Łukasz Libuszewski, a trzecie miejsce przyznano wyjątkowo oryginalnemu projektowi wykonanemu przez Grzegorza Pałysa.

Z prawej strony prezentujemy prace trójki laureatów. Nie jest przesądzone, czy któryś z nagrodzonych projektów zostanie ostatecznie wykorzystany stadionu im. Henryka Reymana
Dzięki Bogu.
Pierwsze miejsce jestem w stanie zaakceptować, ale pod warunkiem że gwiazda na I piętrze między 19 a 06 została by usunięta. Biała Gwiazda jest JEDNA, i jedna jest już na naszym stadionie.
Drugi projekt wydaje mi się trochę za banalny a trzeci to jakiś kosmos. Logo "KRAKÓW GO!" to dla mnie obłęd, po 2012 roku straciło by sens, no i te TRZY gwiazdy...
a jeśli przyjedzie paść, to paść na szczycie...
Odpowiedz cytując