Grantar napisał(a):

Mój arkusz excela "fascynujaca końcówka" stworzony 2 kolejki temu się zdezaktualizował ...
Wypadła z wyścigu Polonia W. ... za to pojawił się GKS ...
Padło też w 2 poprzednich kolejkach parę zaskakujących wyników.
Tabelka jest więc aktualniejsz. Uzupełniem ją też o przeliczanie stosunku bramek strzelonych do straconych chociaż z moich symulacjach nie wyszlo by stosunek ten decydował o miejscu pierwszym .. ale w jednej z symulacji zadecydował o pozycji 2.
Pozdrawiam.
|
Od tych tabelek arkuszy kalkulacyjnych mam cos lepszego

.
Bylem w sobote na imprezie u znajomych gdzie byli ich znajomi i byla jedna kobieta i tak od slowa do slowa pochwalila sie ze wrozy z kart no to sie zaczelo zwlaszcza w gronie kobiet.
A ze juz bylem podpity z zartem na ustach mowie czy mi powrozy a mowie ze chodzi o pilke nozna, ale ze jestem sceptyczny i za bardzo w to nie wierze postanowilem zrobic test na co sie zgodzila.
Najpierw podpytalem o pilke nozna ale jak kobieta nie potrafila wymienic ani jednego klubu ww ekdtraklasie to na pewno meczow nie sledzi tym bradzie oglada
Wiec pytam czy Wisla wygrala ostatni mecz na wyjezdzie po minucie szlysze NIE
Czy Wisla wygrala ostatni mecz u siebie odpowiedz TAK
CZy Pawel Brozek strzelil bramke TAK
Czy Lech wygra w niedziele NIE
CZy Wisla bedzie mistrzem w tym sezonie slysze TAK, poprosilem o powtorke wrozby i wyszlo ponownie TAK.
Przed ta kolejka ide do Niej po typy oczywiscie dla zabawy bo nie traktuje tego powaznie zeby byla jasnosc.
A co do meczu to bedzie to typowy mecz walki, nie liczylbym na piekne widowisko. Najgorszym wynikiem bedzie remis bo i Belchatow i Lech na tym skozysta, wygranie tego meczu daje praktycznie wygranie tej ligi.Choc popatrzywszy na ostatnia kolejke nie mozna byc pewnym niczego.