Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2009, 10:30
[quote]Było tego więcej. Lecytynka by się chyba jednak przydała[/qupte]

Już myślalłem , ze coś znalazłeś i będzie pkt dla Ciebie , ale jednak nie

Miałem podstawy żeby sądzić , że napisałeś to celowo z małej litery (motywując to tak samo jak ci , ktorzy pisza nazwy klubow ,,zaprzyjaznionych'' z malej litery ) . Żeby się upewnić czy mam racje , to zapytalem o to przy okazji , na koncu postu , nie mieszajc tej sprawy do głownego wątku .
Natomiast wislak68 nie miał żadnych podstaw żeby sądzić , że nie znam prof Staniszkis , ponieważ musiał bym żyć w lepiance w puszczy białowieskiej , żeby przy swoim zainteresowaniu polityką , nie wiedzieć kto to jest . Nigdy nie pamiętam czy nazwisko pewnej poslanki z sld , to Senyszyn czy Seneszyn , co nie oznacza , że nie wiem kim jest i nie znam jej poglądów . Na dodatek wislak68 zrobił ze sprawy przekręcenia jednej literki jakiś wywód psychologiczno-analityczny , co powoduje dodatkową śmieszność całego zamieszania .
Pomijam to , że nawet jeżeli byłby to wywiad z Alojzym Brzytwą a sam tekst wywaiadu spodobal by mi się , odpowiadal by mojemu spojrzeniu na świat , to zupełnie nieistotne było by to , czy znam jego poglądy czy nie

Chyba jednak musisz poszukać w tych ,,więcej''

Cytat:
juz lekka nagonka na skarb narodowy LW sie zaczela, wystarczy wejsc dzisiaj na onet
Ten jeden news odnosnie wypowiedzi Kwasniewskiego ? Nagonka w ch..
Media podpuszczają , bo liczą na to , że ktoś skrytykuje Wałęse , Wałęsa głupio mu odpowie i może na dodatek jeszcze się na siebie poobrażają i będzie zabawanie . Przecież większości mediów a szczególnie , tych internetowych nie interesuje , czy Wałesa wzmocnił pozycje Libertasu , czy nie , tylo interesuje ich to , żeby mieli fajne tytuły do newsow i fajne komentarze pod nimi
A co do mediów , które kreują się na opiniotwórcze . Jeżeli ktoś sądzi , że po występie Wałęsy w Rzymie , GW i tvn24 zaczną przeszukiwać akta SB i zmienią front jeżeli chodzi o tę konkretą sprawę , to się myli .
Ostatnio edytowane przez Mareq : 05.05.2009 o godz. 10:38.