Wyświetl pojedynczy post
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2009, 07:47
Zebranie 0,5 mln podpisów nie byłoby jakoś wybitnie trudne. Trudne, ale nie wybitnie trudne. Tyle że ja uważam, że problemem nie jest sam związek jako taki ale ludzie nim kierujący (odkrywcze to, nie ma co ) i to ich trzeba się pozbyć i wprowadzić gruntowne zmiany. Niestety wszystko wskazuje na to, że ta eliminacja nastąpi przez naturalny odsiew. Czyli póki nie zaczną wąchać kwiatków od spodu, tyle że to też nie jest żadną gwarancją, że ci, którzy przyjdą po nich, będą lepsi.W końcu przekręty były, są i będą.

Co do naszej kopanej. Amica wg mnie ostatecznie spuchła i już się nie podniosą. Głównymi kandydatami jesteśmy my i Legia. Każdy wynik inny niż nasza porażka w meczu z Legią (która wg mnie dałaby już Legii mistrza) nic w sumie nie zmieni poza tym, że do końca zostanie mecz mniej i zwiększą się szanse Bełchatowa, który ma naprawdę łatwy terminarz (inna sprawa że GKS w tym sezonie ma jedną regularność - po kilku bardzo dobrych, wygranych meczach przychodzi seria występów kiepsko-beznadziejnych w których zdobywają mało punktów).
Feci quod potui faciant meliora potentes
Odpowiedz cytując