Dokladnie tylko czas wyleczy rany i brak jakiego kolwiek kontaktu z nia. Dzisiaj gdy patrze na jej zdjecie to nie czuje nic pustka i tyle i tak ma byc. Dziewczyny nowej od razu na sile nie szukaj bo to i tak nic nie da. Mi osobiscie omogli przyjaciele i po 3 miesiacach juz bylo git. I jakos troche czasu juz uplynelo i narazie nie chce sobie zaprzatac glowy panienkami nie mam czasu ani checi jezdzic ustawiac sie i chodzic gdzies
W pewnym filmie padlo pytanie: Co jest dla Ciebie wazniejsze dziewczyna czy przyjaciel ... Przyjaciel ... On jest najwazniejszy
I taka jest prawda dziewczyny przychodza i odchodza a oni stoja przy tobie stale
Pozdro ...
PS: A wogole jak chyba kazdy na poczatku widzi dupe i cycki i nie rozdrabnia sie bede z nia dlugo to bede a po pewnym czasie milosc zmienia czlowieka. Ja wysiadywalem od 6 rano na klatce jak bedzie schodzic rano

No ale czasy sie zmieniaja i dzisiaj ona wie ze nie moze pokazc mi sie na oczy i spuszcza leb jak mnie widzi po tym gdy nie dalem drugiej szansy dla kurewskich zwyczajow

Ciach ...
I tak samo jak Jarza HH mi pomogl odniesienie w textach itp to naprawde wspiera na duchu