Strzala napisał(a):

|
Ja mam taki pomysł, jak byście kiedyś chłopaki nie mieli pomysłu na oprawe to można zrobic oprawę, która była by wyrazem szacunku dla naszego prezesa, wiadomo że nie jest super, ale jak na Polskie realia to trzeba się cieszyć z tego co sie ma i Panu Cupiałowi odwdzięczyć za te wspaniałe lata.
|
Dla mnie jest rewelacyjnie u Cupiała. Czasami przaśne to wszytko, ale spokojne. Nikt nikomu nie grozi odcięciem wody lub relegacją za długi,pomijam brak zadłużeń wobec kopaczy. Pewnie ani wyżej nie podskoczymy ponad to co mamy (czyt. regularne boje o MP)ale też co ciekawy nigdy zapewne jakiś specjalnych kłopotów mieć nie będziemy. Jakoś tak realnie to wszytko wygląda. Nikt nie mówi już tak głośno o budowie zespołu na LM tudzież podboju PUEFA. Zdaje mi się,że realnie patrzymy na sprawy. W Poznaniu coś tam o podboju jakiejś europy

mówili to zobaczyli czym to pachnie, walka z przeciętniakiem włoskim była na granicy ich możliwości. A pamiętam dokładnie jak śmiali się z Wisły,że co roku dostaje bęcki w eliminacjach LM. Że oni będa lepsi,bo budują poważny zespół. Nie ten portfel chłopcy, a raczej nie ta grubość.W Polsce nie da się zbudować dobrej drużyny, która będzie grać w fazach finałowych europejskich pucharów. Zaryzykuje stwierdzenie,że przez kolejnych kilka lat nie będziemy mieć zespołu nawet w PUEFA. Tak więc lepiej mieć to co mamy,niż się szarpać i napalać na nie wiadomo co.
A co do ŁKS-u. Żal ale dla ich dobra i nas wszytkich,wywalić już teraz za długi i nakazać spłacenie wszystkich zobowiązań. Później budować od podstaw zdrowy klub.