felipe napisał(a):

Ano w tym, że nawet te kontuzje i KURTUAZYJNE (znasz to słowo?) wypowiedzi trenera nie przeszkadzają Bełchatowianom wygrywać meczu za meczem. Mają sensowny terminarz, wydaje się, ze spokojnie moga ugrać w 4 meczach 10-12 punktów. A, że Legia, Lech, Wisła tracą punkty z ogórkami to niczego nie można wykluczyć.
Masz pewność, że Wisła wygra pozostałe spotkania ? Ja patrząc na aktualna formę takiej pewności nie mam - wszyscy widzimy jak sensownie gra ŁKS, ponadto nie ma co liczyć na podłozenie się Lechii (będzie walczyc o ligowy byt...), a i spotkanie z Legia spacerkiem nie jest nigdy...
|
felipe napisał(a):

|
KURTUAZYJNE (znasz to słowo?)
|
tylko ty je znasz.
felipe napisał(a):

|
Mają sensowny terminarz, wydaje się, ze spokojnie moga ugrać w 4 meczach 10-12 punktów.
|
Polonia, Cracovia, Jagiellonia - wszystkie na wyjeździe + Arka u siebie; na wyjazdach PGE gra słabo, jak choćby w porpzedniej kolejce z Ruchem, gdzie nie garnęli się do ataku, a bramka wpadła "przy okazji". Na więcej niż 6-8 punktów tych meczach ich nie stać - aczkolwiek to moja subiektywna opinia.
Poza tym to nie wydaje ci się że prędzej Wisła ugra 12 punktów w tych meczach niż Bełchatów?
felipe napisał(a):

|
Masz pewność, że Wisła wygra pozostałe spotkania ?
|
Nie wydaje ci się że prędzej Wisła ugra 12 punktów w tych meczach niż Bełchatów?
KOMINEK napisał(a):

|
wcale bym się nie zdziwił gdyby wszedł do pierwszej trójki.
|
też bym się nie zdziwił gdyby rzutem na taśmę awansowali do pucharów, ale na mistrzostwo nie daję im żadnych szans.