Wyświetl pojedynczy post
MacieqLeo
Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2009, 09:46
felipe napisał(a):Wyświetl post
Ano w tym, że nawet te kontuzje i KURTUAZYJNE (znasz to słowo?) wypowiedzi trenera nie przeszkadzają Bełchatowianom wygrywać meczu za meczem. Mają sensowny terminarz, wydaje się, ze spokojnie moga ugrać w 4 meczach 10-12 punktów. A, że Legia, Lech, Wisła tracą punkty z ogórkami to niczego nie można wykluczyć.
Masz pewność, że Wisła wygra pozostałe spotkania ? Ja patrząc na aktualna formę takiej pewności nie mam - wszyscy widzimy jak sensownie gra ŁKS, ponadto nie ma co liczyć na podłozenie się Lechii (będzie walczyc o ligowy byt...), a i spotkanie z Legia spacerkiem nie jest nigdy...
KURTUAZYJNE (znasz to słowo?)
tylko ty je znasz.

Mają sensowny terminarz, wydaje się, ze spokojnie moga ugrać w 4 meczach 10-12 punktów.
Polonia, Cracovia, Jagiellonia - wszystkie na wyjeździe + Arka u siebie; na wyjazdach PGE gra słabo, jak choćby w porpzedniej kolejce z Ruchem, gdzie nie garnęli się do ataku, a bramka wpadła "przy okazji". Na więcej niż 6-8 punktów tych meczach ich nie stać - aczkolwiek to moja subiektywna opinia.
Poza tym to nie wydaje ci się że prędzej Wisła ugra 12 punktów w tych meczach niż Bełchatów?

Masz pewność, że Wisła wygra pozostałe spotkania ?
Nie wydaje ci się że prędzej Wisła ugra 12 punktów w tych meczach niż Bełchatów?

KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
wcale bym się nie zdziwił gdyby wszedł do pierwszej trójki.
też bym się nie zdziwił gdyby rzutem na taśmę awansowali do pucharów, ale na mistrzostwo nie daję im żadnych szans.

Wisła Kraków - na dobre i na złe!

------------------------------------------------------------------

MESSI-asz
Odpowiedz cytując