Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2009, 08:02
Sezon powoli dobiega końca, oby Wisła zdobyła Mistrzostwo ale faktem jest że wielu piłkarzy z Wisły odejdzie latem: Zieniu, może Baszczu, Paweł Brożek,Varga, Gołoś, Niedzielan , Beto, może Cantoro , może Singlar odszedł już Cleber , od dawna poszukujemy bramkarza, naprawde dużo będziemy potrzebowali transferów : Przynajmniej dwóch dobrych napastników, jednego albo dwóch skrzydłowych, bramkarza i kilku obrońców. Tą ostatnią formację mieliśmy mocną jeszcze ostatnio ale posypała się nam, nie wiem czy z Baszczem przedłużymy kontrakt , ale w najgorszym razie będziemy potrzebowali dwóch prawych obrońców, jednego środkowego i jednego lewego w zależności czy na stałe na środek pomocy zostanie przesunięty Diaz . Ja mam propozycję na prawą obronę ale nie jest to raczej jeszcze zawodnik do pierwszej 11 ale jako zmiennik bardzo dobry i do wyciągnięcia za darmo bo kończy mu się kontrakt. Jest młody, utalentowany, dobrze wyszkolony, ambitny , waleczny i nie jest takim cwaniakiem jak Król! Chodzi mi o Bena Starostę. MOżemy zaprosić go na testy i jak się spodoba podpisać. Niech przyjdzie na miejsce Petera SInglara który ma już swoje lata i się nie rozwinie a również jemu zdarzają się błędy. Kto się ze mną zgadza? Młody , utalentowany chłopak z dużymi możliwościami za starego piłkarza który nie ma żadnych szans na pierwszą 11 i który już się nie rozwinie a kończy mu się właśnie kontrakt. Co Wy na to Ben Starosta do WIsły Wiem że w Lechii mu nie poszło ale ja w Niego wierzę.
Odpowiedz cytując