Wyświetl pojedynczy post
woocashx
Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2009, 00:55
Ja tam wierze w Łobodzińskiego. Jestem pewien, że gość ma przede wszystkim problemy z psychiką, pewnością siebie. Jakby ten strzał zza pola karnego z Piastem siadł, to Skorża na pewno by Łoba nie zdjął w przerwie. Jak dla mnie to jest jakieś fatum. OK, gość nie grzeszy zwrotnością, ale jak dobrze ktoś tutaj zwrócił uwagę, trzeba go porównać z Zieńczukiem w pierwszej połówce. Moim zdaniem stanowczo na korzyść Wojtka. Mam nadzieje, że w przyszłym sezonie pokaże na co go stać.

Odnośnie meczu z eLą to będe brutalny. Widzę WYRAŹNĄ różnicę na korzyść naszej Wisełki. Chodzi nawet o składową dyspozycji poszczególnych piłkarzy. Jak dla mnie druga linia Legii nie obudziła się ze jeszcze ze snu zimowego, bo w tej rundzie grają totalną padakę. Jedyny wyróżniający się z tej mizerii Jarzębowski złapał kontuzję i mam nadzieje, że z Wisłą nie zagra (Nie jestem pewien jak tam dokładnie sytuacja wygląda). Poza tym tradycyjnie mocna obrona z Choto (Żal, że to było dopiero 3cie żółtko :/), Rzeźniczak to moim zdaniem żadne osłabienie(Zagra najpewniej wyjadacz Descarga który jest jedną wielką niewiadomą). Taktyka Legii? Długa Piłka na Chinyamę na przebitkę i zbierający Rybus z Gizą. Gdyby nie ten czołg z przodu pałętali by się pewnie w środku tabeli.

Kluczem jest to co w głowach naszych grajków. Nie można tego spaprać! Lech daje nam na tacy prostą drogę na ryneczek! Na fetę!

Pozdro i do zobaczenia dzisiaj pod kasami!
Odpowiedz cytując