Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2009, 23:06
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
jesteś pewny, ale tylko w necie. Idz postaw 1000 zł , wtedy uwierzę w Twoją pewność.

Ja pewny nie jestem już niczego. I nie będę się bawił w wyliczanki, kogo to Legia pokona, z kim zremisuje lub przegra- bo i tak można to o kant dupy rozbić. To samo jest w przypadku Wisły i Lecha. Po każdej kolejce jest to samo.
Ano liga straciła swoją przewidywalość i wszelakie wyliczenia nie mają większego sensu - co cieszy.
Ja mam taką teorie że tegoroczna liga jest jedną z najczystszych w historii.Ok - mecz Jagi w ten week może budzić wątpliwości ale wd mnie to jest ten sezon , gdzie jedna szajka została rozbita,większość jest jeszcze posrana i dlatego nie ma sytuacji że zespół x olewa mecz z zespołem y bo i tak w następnej kolejce gra z zespołem z , z którym jest już ułożony.

I dla tego np. cała pierwsza trójka w tej kolejce traci bądź powinna stracić punkty(oczywiście Legia nie straciła no ale to akurat był mega fart )

Ciekawe czy następna kolejka coś więcej wyjaśni a są takie szanse.

ps - teoretycznie przy założeniu że Amica straci punkty we Wrocku a Legia wygra z nami - mistrza poznamy już w niedziele.Mam nadzieje że ten drugi wariant się nie sprawdzi ale nie można tego wykluczyć.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 03.05.2009 o godz. 23:18.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując