Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2009, 02:25
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Zaczynają się kolejki cudów. Jagielonia przgrywa z Odrą i cudowna reanimacja Arki. Z 3:1 robią remis 3:3 a to co zrobił Fojut to dla mnie czyste s****ysyństwo! Najpierw podał do Nicińskiego a później strzelił sobie gola sam w 93 min. Już nie uwierzę w takie coś, dla mnie ten koleś sprzedał mecz, na bezszczelnego, na chama...
Mam identyczne odczucia. O ile takie głupie podania do rywala czasem się zdarzają, to jednak w zestawieniu z tym samobójem za dużo byłoby zbiegów okoliczności. Tym bardziej, że żeby strzelić w ten sposób samobója trzeba być albo niewiarygodnie kiepskim piłkarzem, albo trzeba tego chcieć. Pytanie tylko, czy to jeden Fojut przehandlował, czy cała ekipa, bo Śląsk już o nic nie gra. Jeżeli ta pierwsza opcja to Fojuta w składzie już nie zobaczymy, jeżeli ta druga, to Fojut będzie grał, a na urwanie punktów Legii i Lechowi nie ma co liczyć.

Jak dla mnie drugi przekręcony mecz to spotkanie GKS-u. Nadal nie wiem na jakiej podstawie sędzia podyktował karnego. Uwierzyłbym w przypadek gdyby nie zachowanie Ulatowskiego po meczu. Na pytanie o karnego strasznie się wpienił, coś tam burknął niezrozumiale, że mu się drużyna sypie, a redaktor go o karnego pyta i uciekł. Stare przysłowie- na złodzieju czapka gore.

Co do bramki Legii to wierzę, że jednak uczciwa. Jak dla mnie ełkaesiak nie miał pojęcia co zrobić z lecącą piłką, sama perspektywa zagrania głową go przerażała. Spanikował, nie zrobil nic, piłka spadła mu na głowę i odbiła się do bramki. Niestety takich wiruozów futbolu mamy w ekstraklasie.
Odpowiedz cytując